Развлечения

СПОРТ И ЗАБАВЛЕНИЯ

Дневна и вечерна анимация за деца и възрастни, спортни игрища, зони за релакс и игри на открито са сред многото възможности за развлечения, предоставени на гостите на хотела.

АКВАПАРК

Всички гости на хотела имат безплатен достъп до “Аквапарк Несебър” – най-атрактивния Аквапарк на България! На площ от 46 декара, с над 60 атракции и съоръжения, с ежедневни шоу програми за възрастни и деца, aквапарк Несебър остава несравнимо приключение, от което със сигурност няма да излезете сухи! Адреналинът и емоциите, които ще изпитате ще оставят незабравими спомени за едно вълнуващо лято!

РАБОТНО ВРЕМЕ – СЕЗОН 2024

04.05 до 09.05 | 11:00 – 13:00 & 13:30 – 15:00ч ***
10.05 до 26.05 | 11:00 – 13:00 & 13:30 – 16:00ч ***
27.05 до 14.09 | 10:00 – 18:00ч
15.09 до 27.09 | 11:00 – 13:00 & 13:30 – 16:00ч ***

*** Датите на откриване и закриване на Аква парка подлежат на промени с оглед на метеорологичните условия. В началото и края на сезона броя на предоставените атракции е ограничен. Всички съоръжения в аквапарка спират работа 30 минути преди края на работното време.

*** За указания период аквапарк Несебър е отворен само за гости на хотел Аква Парадайз Ризорт, като на разположение са ограничен брой атракции.

АНИМАЦИЯ

Амфитеатърът с 450 места е сцена за нашите професионални актьори и танцьори, с които доброто настроение е гарантирано! Насладете се на разнообразната ни спортна и развлекателна програма за възрастни и деца.

СПОРТНИ ИГРИЩА

Хотелът предлага разнообразни спортни съоръжения на обща площ от 2 000 м2: тенис корт, игрище за футбол и комбинирано игрище за волейбол и баскетбол за тези, които обичат да останат активни по време на своята ваканция.

БАСЕЙНИ

Целодневно ослънчените четири открити плувни басейна са разположени по двойки (за възрастни и за деца) във всеки от богато озеленените два двора обособени между основната сграда и прилежащия анекс. Гостите могат да избират според техните предпочитания – зона за отдих, където могат да се отпуснат и да се насладят на своята почивка или активна зона, където ще бъдат забавлявани от нашия анимационен екип.

ДЕТСКИ КЛУБ

Децата са много специални гости в Aква Парадайз Ризорт. Комплексът разполага с два детски клуба и площадка с обща вътрешна и външна площ от 330 м2, където ще намерите всичко, от което се нуждаят Вашите деца, за да се насладят на една забавна почивка. Двата детски басейна на открито и единият в закритата част са обособени с различна дълбочина според (за различни възрастови групи) и са целодневно на разположение на всички малки гости.

ЗОНА С ИГРИ

На обширна територия (общо 340 м2) са разположени три плей зони с маси за билярд, тенис на маса, зала с разнообразни модерни интерактивни игри и нощен блок с четирипистов боулинг (общо 600 м2).

БОУЛИНГ

Боулингът е добра възможност да се позабавлявате със семейството и приятелите си! Нашите 4 писти са подходящи както за начинаещи, така и за напреднали. Да се впуснете в играта и да покажете своите умения, е най-приятният начин да разпуснете вечер.